נכון, מרבית הישראלים שמחפשים לעבוד בחו"ל הם חברה צעירים יותר, אחרי הצבא, שמחפשים לעשות כסף גדול, כסף שקשה לעשות בישראל, ובכל זאת, גם אנשים בני 28-35 מוצאים את עצמם עובדים במקומות כמו ארה"ב בעבודות שאינן דורשות ניסיון קודם, וזאת בכדי לשפר את המצב הכלכלי שלהם בחיים, ולא בשביל לחסוך לטיול הגדול. עבודה בחו"ל לצעירים היא גם לצעירים ברוחם, ובכלל, מה זה גיל? זה עניין יחסי בלבד.
עבודה בחו"ל היא לא תמיד קלה, אבל היא כמעט תמיד מתגמלת הרבה יותר מעבודה באותו קנה המידה והקושי בישראל. במילים אחרות בעבודה בחו"ל אתם לרוב, שלא לומר תמיד, תקבלו הרבה יותר כסף עבור העבודה שלכם, ולא משנה מה היא.
מה זה עבודה בחו"ל לצעירים
כיום כשמדברים על עבודה בחו"ל לצעירים מדברים כמעט תמיד על עבודה בעגלות. אותן עגלות הן לא בדיוק עגלות, כלומר לא תראו אותן מחוברות לרתמה ולסוס, אך הדימוי עדיין תופס. מדובר בדוכני מכירה בקניונים הפזורים בעיקר ברחבי ארה"ב. העבודה היא מול אנשים, במכירות, או, למצליחים מאוד, בניהול ומכירות או אפילו גבוה יותר.
מי שמגיע בלי שום ניסיון יכול בכל זאת, בעזרת עבודה קשה וכישרון, לטפס למעלה בשורות החברה המתפתחת והגדלה, ולמצוא את עצמו עם משכורות עתק, ומשרה מאתגרת ומעניינת, או במילים אחרות, ממש קריירה, מה שהיו קוראים לו פעם "לתפוס אמריקה".
כיצד נראית העבודה
אי אפשר לתאר באופן מלא את העבודה בעגלות. ובכל זאת, אפשר לתת מאפיינים של יום העבודה הממוצע בכדי לאפשר לכם אולי לדמיין מעט כיצד זה ייראה. לא סתם עבודה בחו"ל, לצעירים הישראלים מדובר במכונת כסף תובענית ונדיבה בו זמנית. קמים מוקדם, מתארגנים היטב (צריך להיראות, להרגיש ואפילו להריח לעניין. להיות ייצוגיים), ויוצאים לקניון. פורשים את העגלה יפה ומסודר, ומתחילים למכור.
העבודה דורשת מכם להיות שעות רבות על הרגליים, ולהיות מסוגלים לפנות ולנהל שיח לבבי עם קונים פוטנציאלים, עוברים ושבים שיכולים להיות שווים לכם הרבה כסף בעובר ושב. עבודה בארה"ב היא עבודה משתלמת מאוד, ומי שיודע לקום ולעבוד במרץ יכול להרוויח הרבה מאוד כסף.